Ulje žutog nocurka je najbogatiji prirodni izvor biološki aktivnog vitamina F koji obezbjeduje esencijalne masne kiseline zadužene (izmedu ostalog) za proizvodnju molekula prostaglandin, koji kontroliše menstrualni ciklus, reguliše hormonski balans i osnovne fiziološke potrebe kod žena.
PMS i bolne menstruacije su sve cešca pojava kod žena svih životnih dobi.
Tegobe koje se pred i za vrijeme ciklusa javljaju sve više ometaju svakodnevni život žena tim danima da nerjetko potraže i pomoc ljekara,ali je svakako bolje odluciti se za neko prirodno rješenje – ako i kad vec postoji.
Glavobolje, razdražljivost, bolne i otecene grudi, grcevi i bolovi u predjelu stomaka, mucnina i povracanje, promjene raspoloženja…samo su neki od simptoma PMS i bolnih menstruacija. U nekim slucajevima, toliko teški i ozbiljni da onemogucavaju normalno svakodnevno funkcionisanje.
Analgetici i antiinflamatorni lijekovi su prvo na šta pomislimo i cesto posegnemo u tim situacijama, ali postoji i prirodno rješenje u vidu ulja biljke žuti nocurak,
koja blagotvorno djeluje i smanjuje simptome PMS-a i bolnih menstruacija.
Ulje nocurka veoma povoljno djeluje kod mastopatije(napetost ,bolovi i cvorici u dojkama) a pomaže i ženama u menopauzi kada se koristi kao prirodna terapija.
Pored svoje glavne uloge,ulje nocurka blagotvorno djeluje i na kožu (ublažava upalne procese), kosu i nokte , zbog cega predstavlja pravu riznicu zdravlja i ljepote za svaku ženu.

Proizvod je namjenjen kao dodatak ishrani sa pozitivnim efektom i na zdravlje imunog, kardiovaskularnog i centralnog nervnog sistema pa se još preporucuje kod depresije,kronicnog umora,poboljšanja koncentracije i regulacije tjelesne težine .

X

P A Ž NJ A !

Zabranjeno kopiranje slika !