NATURAL- D - MANOZA u prahu

NOVI PROIZVOD

 

 

 -  lijek broj 1 za liječenje urinarnih infekcija u svijetu.

Ako patite od čestih infekcija urinarnog trakta i mokraćnog mjehura,pijete antibiotike, ali infekcije se sve jedno ponavljaju-D-manoza može biti pravo rješenje za vas.

Svake godine milijuni ljudi - većinom žene - pate od infekcija urinarnog trakta. 90% tih infekcija uzrokuje bakterija E.coli.

D-manoza (engl. – D-mannose) je jednostavna molekula šećera, koja se prirodno nalazi u biljkama poput brusnice, borovnice, breskve, naranče i jabuke I koristi kao „broj 1 za liječenje mokraćnih infekcija“.

Kako djeluje D-manoza

D-manoza ne ubija bakterije – niti dobre, niti loše. Djeluje na takav način, da privlači bakterije E.coli i sprečava, da se prilijepe na stijenke urinarnog trakta.

Kada se E.coli prilijepi na stijenke urinarnog trakta, širi se i stvara probleme. Kod uzimanja D-manoze, bakterije se lijepe na jednostavnu molekulu šećera i nakon toga se izbacuju iz organizma ttijekom mokrenja.

D-manoza ne izaziva poremećaj normalne fiziološke flore crijeva niti uzrokuje gljivične infekcije koje se često javljaju nakon antibiotskih terapija, a izlučuje se iz vašeg organizma u roku od 4 sata od trenutka uzimanja.

Nuspojave kao rezultat uzimanja D-manoze do sada nisu zabilježene.
D-manozu mogu uzimati trudnice i djeca uz primjereno doziranje.
D-manozu mogu uzimati dijabetičari uz kontrolu razine šećera u krvi.

Preporučeno doziranje kod urinarnih infekcija :
- prva 3 dana uzimati 1 čajnu žlicu D-manoze svaka 4 sata ,otopljena u čaši vode ili prirodnog soka
- nakon toga tretman nastaviti uzimanjem 1 čajne žlice D-manoze 2  do 3 puta dnevno.

Preventivno uzimanje

Ako često patite od infekcija mokraćnog mjehura, možete koristiti prah D-manoze u preventivne svrhe. Dozu možete prilagoditi sebi, ali uobičajena doza iznosi 1 čajnu žličicu D-manoze, otopljene u vodi ili soku, jedan put dnevno.

Sadržaj: 100 g

X

P A Ž NJ A !

Zabranjeno kopiranje slika !